zondag 2 oktober 2011

Vakantie in Florida

De tentoonstelling was geweldig maar we hebben natuurlijk meer gedaan op vakantie. We zijn een dagje naar St. Augustine geweest. Dit is het oudste stadje van de US. Hier hebben ze een wandelroute waar je langs verschillende Amerikaanse historische gebouwen en musea loopt. Het colonial spanish quarter leek een beetje op ons openlucht museum en de weg daar naar toe waren veelal touristische winkeltjes. Een heel gezellige sfeer.Ook hebben we het kasteel Castillo de san Marcos bezocht. Waar vanuit de vroegere jaren de aanvallen op de schepen werd ingezet.

Verder hebben we deze dag nog het government house bezocht met een klein museum binnenin, heerlijk koffie gedronken en lekker Grieks gegeten!

We zijn een paar dagen later in Daytona beach geweest om als eerste de speedway te bezoeken.

We hebben daar wat rond gekeken in de fanshop en vervolgens een tour geboekt om wat meer te weten te komen over de baan en welke races hier allemaal plaatsvinden. Natuurlijk een foto op de victory lane die wij kennen van TV en daar nu zelf op staan.....Daarna nog een quiltwinkel The Sewing Garret bezocht en nog wat leuke lapjes gescoord. Toen waren we toe aan een ijsje en zijn we lekker doorgereden naar het strand........Verder hebben een dagje Seaworld bezocht en een dagje Bush Gardens.
Twee hele leuke parken met mooie shows en vele geweldige achtbanen vooral in Bush Gardens. Wat mij altijd opvalt is dat ze het park erg goed bijhouden en het er dus erg aantrekkelijk uitziet om er doorheen te wandelen.

Tussen al deze trips door hebben we genoten van de zon, lekker gegeten en (te) veel geshopt:-)

Corrine2 reacties:

Anoniem zei

Moet niet gekker worden: 2 posts in één week!! Gaan we dit volhouden? *lol*

Anoniem zei

Wauw Corrine, niet een maar twee nieuwe blogs.
Erg leuk om te lezen weer en blijf dit vooral doen.
Laat ons maar volop mee genieten van alles.

groetjes Monique

Een reactie posten