donderdag 15 april 2010

Hij doet het weer....

De naaimachine is weer oké!


De transporteur stond te laag afgesteld en te ver naar rechts. Ondertussen is A lid geworden van een yahoo-groep die alles verteld en bespreekt over Husqvarna Sapphire, ik lees natuurlijk aandachtig mee. Hier was het probleem wel bekend. Gelukkig is alles nu opgelost en naait de machine weer als een zonnetje!
Hier heb ik natuurlijk meteen heerlijk gebruik van gemaakt. A en ik hadden natuurlijk al van allerlei leuke stofjes gehaald op de markt en die lagen maar te wachten. Nu heb ik er leuke tasjes van gemaakt en ik moet zeggen het is verslavend:-)
Ik heb er 4 gemaakt in verschillende modellen en kleuren. Hiervan zijn er al 2 in gebruik genomen door de kinderen van mijn vriendin en zijzelf heeft er natuurlijk ook één.


Ikzelf gebruik een etui en dat bevalt me prima. Op het werk vinden ze het allemaal ook erg leuk en noemen het een "schatje".
Natuurlijk hier ook een foto van de gemaakte etuis van A en mij.


Corrine

vrijdag 2 april 2010

#$%@^*&^%$#@#

Balen balen....Ik dacht dus gezellig gisteren met A een tasje te gaan maken. Had hier ook zin in tot mijn naaimachine niet deed wat ik wilde:-(

Als ik wilde gaan quilten in de vrije motion en de transporteur verzonk ging na een tijdje de draad steeds stuk. Na even met de spanning te hebben geëxperimenteerd dachten we dat het goed ging tot de draad bleef hangen op de tandjes van het ondertransport $%#@#*&%. We wisten het ook even niet meer maar inmiddels was het 4 uur verder en al even na 00.00 en geen tasje:-(. Mijn man wilde graag helpen en heeft nog even gegoogled maar heeft helaas niet de oplossing kunnen vinden.

Uiteindelijk maar besloten om de vandaag met machine en A even naar de dealer te rijden. Daar deed de machine het, natuurlijk, in eerste instantie prima. Alles leek te zijn verdwenen? Hij begon meteen over naald en garen maar dat hadden wij natuurlijk allemaal al lang geprobeerd. Toen de beste man klaar was met z'n praatje vroeg A om ook nog even te mogen proberen.......en daar begon het weer. Uiteindelijk de man er weer achter en ook bij hem ging het steeds fout. Uiteindelijk staat nu mijn machine bij de dealer en weet niet of ik hem weer terug heb voor het paasweekend.

Wordt vervolgd........